Ajută Symbicort? Plus demonstrație de folosire corectă

Ajută Symbicort în problemele respiratorii? Am primit această întrebare de mai multe ori pe canal așa că am făcut acest videoclip pentru a explica mai exact în ce fel acționează acest medicament inhalator. Symbicort conține două medicamente într-un singur dispozitiv inhalator. Unul dintre medicamente are efect bronhodilatator (dilată micile căi respiratorii), iar celălalt este un corticosteroid inhalator, care are efect antiinflamator (și controlează pe termen mai lung boala de bază – de exemplu astmul bronșic).

Symbicort este un tratament foarte util și frecvent prescris de către medici în tratamentul astmului bronșic și BPOC-ului. Este un medicament care există de foarte mulți ani pe piață și s-a dovedit a fi foarte eficient. Există și alte dispozitive inhalatorii asemănătoare cu Symbicort, care au efect aproape identic.

Dispozitivul inhalator (Symbicort sau altul) se alege în funcție de preferința dumneavoastră – care vi se pare mai ușor de folosit. Cel mai important este să luați tratamentul inhalator cât mai corect – vă recomand să verificați periodic cu medicul dumneavoastră dacă folosiți o tehnică de inhalare corectă. În acest videoclip fac și o scurtă demonstrație cum se ia corect Symbicort.

Nu există neapărat un inhalator mai bun decât altul – vedeți și acest videoclip explicativ:

Articole similare