Citește asta întâi !

Dacă suferiți de o afecțiune medicală, adresați întrebările dumneavoastră medicului. Numai acesta vă poate oferi sfaturile necesare și tratamentul adecvat. Nu luați medicamente fără a vă familiariza cu efectele adverse care pot apărea. Nu amânați o consultație medicală din rușine, sau în urma consultării materialelor găsite pe Internet. Parcurgerea materialelor de pe Medstory.ro nu înlocuiește sfatul medicului dumneavoastră (adaptat cazului și istoricului dumneavoastră medical).

Nu ofer momentan consultații în România. Pentru siguranța dumneavoastră, nu dau consultații pe Internet și nu interpretez rezultate la explorări, analize etc. Vă mulțumesc pentru comentarii și întrebări, dar pentru sfaturi medicale personalizate (adaptate cazului dumneavoastră), vă recomand să discutați față în față cu medicul dumneavoastră!

Pentru persoanele care lucrează în sistemul sanitar – materialele de pe Medstory.ro reflectă cunoștințe medicale teoretice. Folosirea acestor informații trebuie să țină cont de experiența dumneavoastră personală și de caracteristicile particulare ale fiecărui pacient. Responsabilitatea pentru orice gest medical aparține în totalitate medicului curant.